Veel gestelde vragen

Zijn de prijzen per dag?
Nee, de prijzen zijn per huurperiode. Deze zijn van maandagavond tot zaterdagochtend of van zaterdagochtend tot maandagavond. U kunt dus gegarandeerd uitslapen na uw feest en een drankje drinken!


Kunnen wij ook van vrijdag tot maandagaavond huren?
Ja dat is mogelijk, U huurt dan per week voor een klein bedrag extra.


Hanteren jullie een minimum bedrag?
Nee, U kunt bij ons alles los huren zonder minimum huur bedrag.


Vragen jullie een borg?
Ja, wij hanteren een borg. Tot maximaal €150,- per huur periode. Hoeveel de huur bedraagt per artikel staat bij elk artikel vermeld. Ook vragen wij een kopie ID kaart.


Wanneer moet ik betalen?
Betalen gebeurd bij afhalen a contant. Pin is helaas niet mogelijk. Achteraf betalen is niet mogelijk. Vooraf betalen op rekening? Dat kan als het huur bedrag voor de huur periode op de rekening staat. Let op: er wordt ook een borg gerekend deze is los van de huur kosten.


Is annuleren mogelijk na reserveren?
Annuleren is mogelijk hier zitten alleen kosten aan verbonden. Deze zijn te vinden in onze algemene voorwaarden. Annuleren van een springkussen in verband met slecht weer (regen – wind – hagel – sneeuw) is kostenloos als dit maar gebeurd minimaal 24 uur voor de huur datum. Dit moet u als klant zelf doen.


Hoe gebruik ik jullie verhuur materiaal?
Bij elk product wat u huurt zit een instructieblad. Hierop staat duidelijk hoe u onze producten kunt gebruiken en netjes kunt inleveren.


Hoe kan ik reserveren?
U kunt bij ons reserveren door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons een WhatsApp zenden. Telefonisch is reserveren wel mogelijk maar er moet dan alsnog een bevestiging worden gegeven van u als klant.


Bezorgen jullie ook?
Bezorgen is alleen mogelijk in overleg. Dit is mogelijk vanaf €30,-.


Wanneer kan ik mijn spullen afhalen?
Dit is mogelijk op afspraak. De afhaal en retour dagen zijn als volgt:

Maandag avond tussen 19:00 en 19:30 retour.
Maandag avond tussen 19:30 en 20:00 afhalen.
Zaterdag ochtend 9:00 tot 9:30 retour.
Zaterdag ochtend 9:30 tot 10:30 afhalen.

*indien een afhaaldag op een feestdag valt wordt deze in overleg gewijzigd.


Doen jullie ook aan sponsoring?
Wij doen aan sponsoring, maar met mate. Gezien de vele aanvragen die wij krijgen qua sponsoring moeten wij keuze’s maken en kunnen wij niet iedereen sponsoren. Wij sponsoren geen geld bedrag altijd alleen verhuur materiaal.


Waarom zijn jullie overdag zo slecht bereikbaar?
Aangezien wij het naast onze vaste baan doen nemen wij overdag te telefoon niet op. Wij proberen daarom telefonisch bereikbaar te zijn tussen 17:00 en 20:00 op werkdagen. Stuurt u ons een whatsapp of mail dan doen wij onze best om dit binnen 48 uur te beantwoorden.